Vanata se inteapa frumos cu o furculita din loc in loc si se pune la copt in cuptorul incins. O intoarcem din cand in cand, sa nu se arda. Cand este gata, o scoatem pe o farfurie la racit. Dupa ce s-a racit aproape de tot, o taiam in doua si ii scoatem miezul. Pe care il punem intr-un...
Pasul 1: Semintele de susan se pun intr-o tigaie anti-adeverenta, la foc moderat si se prajesc foarte putin, cat sa devina aurii. Se amesteca mereu cu o paleta de lemn si nu le lasam prea mult pe foc deoarece daca incep sa devina maronii, gustul pastei va fi mai amar. Cand sunt "aurite"...
Pasul 1: Vinetele se inteapa cu furculita si se coc 45 de minute in cuptorul incins, la temperatura de 190 grade. Din cand in cand se invart de pe o parte pe alta. Cand sunt gata, se scot si se lasa cateva minute la racit. Apoi se taie in 2 si li se scoate miezul.
Pasul 2: Intr-o tigaie se...
Dip cu vanata si pasta tahini
Vanata se inteapa frumos cu o furculita din loc in loc si se pune la copt in cuptorul incins. O intoarcem din cand in cand, sa nu se arda. Cand este gata, o scoatem pe o farfurie la racit. Dupa ce s-a racit aproape de tot, o taiam in doua si ii scoatem miezul. Pe care il punem intr-un...
Pasta si sos tahini
Pasul 1: Semintele de susan se pun intr-o tigaie anti-adeverenta, la foc moderat si se prajesc foarte putin, cat sa devina aurii. Se amesteca mereu cu o paleta de lemn si nu le lasam prea mult pe foc deoarece daca incep sa devina maronii, gustul pastei va fi mai amar. Cand sunt "aurite"...
Sos de vinete, iaurt si usturoi
Pasul 1: Vinetele se inteapa cu furculita si se coc 45 de minute in cuptorul incins, la temperatura de 190 grade. Din cand in cand se invart de pe o parte pe alta. Cand sunt gata, se scot si se lasa cateva minute la racit. Apoi se taie in 2 si li se scoate miezul. Pasul 2: Intr-o tigaie se...