Casa Jienilor (Agricultori) / Bucuresti

Adresa: Agricultori 12
Telefon: 021.252.03.08, 0735.994.994
Site: http://www.casajienilor.ro
Email:
Specific:
Va asteptam zilnic cu un specific de bucatarie romaneasca. Iar daca veti dori sa gustati si alte delicatese puteti alege dintr-un meniu international la fel de diversificat care cu siguranta va va incanta.



Organizam mese festive in conditii exceptionale pentru evenimente deosebite! Va invitam sa alegeti dintr-o gama variata de meniuri si preparate.



La noi va puteti delecta savurand mancaruri si deserturi specifice zonelor:



- Maramures

- Moldova

- Muntenia

- Dobrogea


S-a schimbat proprietarul in august 2014, se pare ca vor sa faca schimbari masive, inclusiv in concept, meniu, bucatarie, personal. Numele restaurantului, "Casa Jienilor", va fi pastrat. Evaluarea noastra e de la vechiul restaurant. (august 2014)

---------------------------



Spre deosebire de restaurantul lor din Fainari, Casa Jienilor din Agricultori pare sa fie versiunea high-end, intr-o cladire foarte mare, pe 3 niveluri, cu o curte si cu o parcare imense, aparent construite special pentru asa ceva. Pare sa fi fost gandita, mai degraba, pentru evenimente mari (nunti, cumetrii) decat pentru un restaurant obisnuit. Amenajarea e facuta cu grija, desi nu cu multa inspiratie. Mancarea e conceputa mai degraba la modul industrial, ca si cand s-ar fi pregatit sa hraneasca 200 de guri simultan, ceea ce nu pare sa fie cazul prea des. Nu am vazut nicio grija deosebita pentru a face intr-adevar mancare traditionala romaneasca (adica taraneasca). Considera ca mancarea traditionala romaneasca "a zilelor noastre", citadina, adica de supermarket, e suficienta. Pare sa fie mult mai important pentru ei ca un fel precum zacusca, sa spunem, sa apara neaparat in meniu, decat CE FEL de zacusca ne dau noua sa mancam. Prin urmare, putine sanse sa nimeresti peste ceva foarte bun la Casa Jienilor din Agricultori. In spatiul acela imens atmosfera e destul de impersonala, si la fel e si serviciul. De mers acolo doar de curiozitate, si nu cu gandul la un eveniment gastronomic. (GB - noiembrie 2010)