Constantin Mihai Stoian
16.11.2010
Bucataras incepator
9
26.09.1979
Braila / Romania
Peste(orice fel),sarmalele in foi de varza,varza calita,slanina afumata (de mine personal) cu ceapa,ciorba de burta,paste,fasole scazuta cu ciolan afumat si multe,multe alte mancaruri facute in casa(mai ales la soba,cu lemne)
Franta
am 31 de ani si am invatat sa gatesc in perioada cand am locuit singur si incet...incet a inceput sa-mi placa.prietenii m-au sfatuit sa ma fac bucatar,dar eu am ales armata,ca sofer.sotia cred ca e foarte fericita ca nu trebuie sa gateasca,mai ales ca nu are timp lucrand pana tarziu in fiecare zi.imi place sa mananc bine,cat mai natural,mai ales ca avem si o mica gospodarie langa braila,unde avem de toate:pasari,porci,o gradina de zarzavat,in curand si o capra si toate alea le pregatim noi.mi-am incropit si o mica afumatoare unde pegatim tot felul de bunatati,mai ales ca sunt pe jumatate ardelean dupa mama si se stie:noi nu putem trai fara slanina afumata.