Pastry Workshop s-a nascut din pasiunea pentru dulciuri si din dorinta mea de a crea dulciuri cu personalitate, cum imi place sa le numesc.
Pâte brisée - Pâte sucrée - Pâte sablée - 3 types of basic dough
Data:22.04.2013Searching and comparing recipes is part of my daily basis, but recently I ran into some questions... articol complet
{Almond Joy Mini Cheesecake} - Mini cheesecake cu migdale
Data:05.04.2013Trebuie sa recunosc ca desi imi plac prajiturile cu branza, cheesecake-ul a fost cam ultimul pe... articol complet
{Mini Chocolate and Caramel Tarts} - Mini tarte cu ciocolata si caramel
Data:27.03.2013!! For English see the bold text below. Ingrediente crusta: 140g zahar 130g unt la temperatura... articol complet
{Donauwellen Kuchen} - Danube Waves Cake - Prajitura Valurile Dunarii
Data:16.03.2013Doua lucruri carora nu le pot rezista in materie de dulciuri... primul e, evident, ciocolata pe... articol complet
{Mirror Glaze} - Glazura oglinda
Data:02.03.2013Cu totii ne dorim un finish perfect pentru torturile noastre, iar glazura aceasta e perfecta... articol complet
{Crunchy Caramel Swiss Roll} - Rulada cu nuca si caramel
Data:02.03.2013British call it swiss roll, French call it roulade, Romanians call it rulada, but... articol complet
Panettone Muffins
Data:27.02.2013M-a lovit azi o pofta nebuna de ceva bun si usor de facut, dar care sa-mi inunde simturile cu... articol complet
{Chocolate Pear Tart} - Tarta cu pere si ciocolata
Data:20.02.2013Vedetele de azi sunt perele si ciocolata, o combinatie clasica, etern delicioasa. Today's... articol complet
{How to cut your sponge cake} - Cum sa taiati blatul de tort
Data:19.02.2013Cum taiem blatul de tort in discuri egale Exista doua metode de a taia blatul de tort si le-am... articol complet
{Pear and Honey Entremet} - Tort cu pere si mousse de miere
Data:13.02.2013Blat genoise cu cacao: (eu am redus cantitatile la 2 oua pentru un disc de blat de 24cm... articol complet
{Marble Bundt Cake} - Chec marmorat
Data:12.02.2013Ingrediente: 300g faina 200g zahar 6 oua 100g unt 100ml ulei 80g smantana/iaurt gras 1 lingura... articol complet
Muffins cu mere - {Apple Muffins}
Data:25.01.2013Ingrediente: 400g faina 1 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita sare 150g unt la... articol complet
{Chocolate and Hazelnuts Entremet} - Tort cu ciocolata si alune de padure
Data:15.12.2012Ultimul meu proiect dulce a fost un adevarat maraton de copt blaturi si realizat creme si iata... articol complet
{Baumkuchen} - Prajitura decorativa nemteasca
Data:13.12.2012Am avut de curand de facut un proiect dulce si cum profit de orice ocazie pentru a incerca o... articol complet
{Ladyfingers} - Piscoturi de sampanie
Data:04.12.2012Ingrediente:3 oua120g zahar130g fainavaniliezahar pudra pentru pudratCantitatile astea va ajung... articol complet
{Chocolate Mousse} - Mousse de ciocolata cu topping crocant
Data:29.11.2012Mousse-ul acesta merge cel mai bine servit la pahar/cupa caci el in sine e foarte consistent si... articol complet
{Coconut Rolled Oats Cookies} - Biscuiti cu nuca de cocos si fulgi de ovaz
Data:27.11.2012Mi s-a pus pata pe nuca de cocos in ultimul timp si am tot folosit-o in prajituri, precum aceste... articol complet
{White fondant} - Pasta de zahar
Data:23.11.2012Reteta apartine Adrianei . Multumesc! E o pasta care se lucreaza usor, grozava pentru... articol complet
{Apple Phyllo Triangles} - Triunghiuri cu mere
Data:22.11.2012O reteta pe cat de usoara, pe atat de gustoasa si aratoasa, avand avantajul ca tringhiurile astea... articol complet
{Coconut Cupcakes} - Cupcakes cu nuca de cocos
Data:21.11.2012Ce sa zic, ador nuca de cocos si aveam in gand niste cupcakes cu nuca de cocos de muuuult timp,... articol complet