Blogosfera culinara

Pastry Workshop

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pastry Workshop s-a nascut din pasiunea pentru dulciuri si din dorinta mea de a crea dulciuri cu personalitate, cum imi place sa le numesc.

Pâte brisée - Pâte sucrée - Pâte sablée - 3 types of basic dough

Data:22.04.2013

Searching and comparing recipes is part of my daily basis, but recently I ran into some questions... articol complet

{Almond Joy Mini Cheesecake} - Mini cheesecake cu migdale

Data:05.04.2013

Trebuie sa recunosc ca desi imi plac prajiturile cu branza, cheesecake-ul a fost cam ultimul pe... articol complet

{Mini Chocolate and Caramel Tarts} - Mini tarte cu ciocolata si caramel

Data:27.03.2013

!! For English see the bold text below. Ingrediente crusta: 140g zahar 130g unt la temperatura... articol complet

{Donauwellen Kuchen} - Danube Waves Cake - Prajitura Valurile Dunarii

Data:16.03.2013

Doua lucruri carora nu le pot rezista in materie de dulciuri... primul e, evident, ciocolata pe... articol complet

{Mirror Glaze} - Glazura oglinda

Data:02.03.2013

Cu totii ne dorim un finish perfect pentru torturile noastre, iar glazura aceasta e perfecta... articol complet

{Crunchy Caramel Swiss Roll} - Rulada cu nuca si caramel

Data:02.03.2013

British call it swiss roll, French call it roulade, Romanians call it rulada, but... articol complet

Panettone Muffins

Data:27.02.2013

M-a lovit azi o pofta nebuna de ceva bun si usor de facut, dar care sa-mi inunde simturile cu... articol complet

{Chocolate Pear Tart} - Tarta cu pere si ciocolata

Data:20.02.2013

Vedetele de azi sunt perele si ciocolata, o combinatie clasica, etern delicioasa.  Today's... articol complet

{How to cut your sponge cake} - Cum sa taiati blatul de tort

Data:19.02.2013

Cum taiem blatul de tort in discuri egale Exista doua metode de a taia blatul de tort si le-am... articol complet

{Pear and Honey Entremet} - Tort cu pere si mousse de miere

Data:13.02.2013

Blat genoise cu cacao: (eu am redus cantitatile la 2 oua pentru un disc de blat de 24cm... articol complet

{Marble Bundt Cake} - Chec marmorat

Data:12.02.2013

Ingrediente: 300g faina 200g zahar 6 oua 100g unt 100ml ulei 80g smantana/iaurt gras 1 lingura... articol complet

Muffins cu mere - {Apple Muffins}

Data:25.01.2013

Ingrediente: 400g faina 1 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita sare 150g unt la... articol complet

{Chocolate and Hazelnuts Entremet} - Tort cu ciocolata si alune de padure

Data:15.12.2012

Ultimul meu proiect dulce a fost un adevarat maraton de copt blaturi si realizat creme si iata... articol complet

{Baumkuchen} - Prajitura decorativa nemteasca

Data:13.12.2012

Am avut de curand de facut un proiect dulce si cum profit de orice ocazie pentru a incerca o... articol complet

{Ladyfingers} - Piscoturi de sampanie

Data:04.12.2012

Ingrediente:3 oua120g zahar130g fainavaniliezahar pudra pentru pudratCantitatile astea va ajung... articol complet

{Chocolate Mousse} - Mousse de ciocolata cu topping crocant

Data:29.11.2012

Mousse-ul acesta merge cel mai bine servit la pahar/cupa caci el in sine e foarte consistent si... articol complet

{Coconut Rolled Oats Cookies} - Biscuiti cu nuca de cocos si fulgi de ovaz

Data:27.11.2012

Mi s-a pus pata pe nuca de cocos in ultimul timp si am tot folosit-o in prajituri, precum aceste... articol complet

{White fondant} - Pasta de zahar

Data:23.11.2012

Reteta apartine Adrianei . Multumesc! E o pasta care se lucreaza usor, grozava pentru... articol complet

{Apple Phyllo Triangles} - Triunghiuri cu mere

Data:22.11.2012

O reteta pe cat de usoara, pe atat de gustoasa si aratoasa, avand avantajul ca tringhiurile astea... articol complet

{Coconut Cupcakes} - Cupcakes cu nuca de cocos

Data:21.11.2012

Ce sa zic, ador nuca de cocos si aveam in gand niste cupcakes cu nuca de cocos de muuuult timp,... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]