Retete delicioase preparate in casa, gatite cu pasiune si multa dragoste.
Pandişpan cu cireşe
Data:06.06.2011Oul se mixează întreg cu zahărul pâna obţinem o cremă spumoasă. Se adaugă apoi uleiul,... articol complet
Supă de roşii cu găluşte
Data:06.06.2011Se călesc în ulei ceapa tocată ,ardeiul gras tăiat cubuleţe si morcovii raşi pe... articol complet
Cămara lunii – iunie
Data:05.06.2011Minunata lună iunie vine încărcată cu cireşe dolofane şi capşuni parfumate. E o desfătare... articol complet
Prăjitură Noire
Data:29.05.2011Reţetă preluată de la gaby_d de pe Bucataras şi modificată foarte puţin. articol complet
Krem a la Krem
Data:28.05.2011E o prajitură delicioasă pe care o pregătesc des. Merită încercată. articol complet
Eclere
Data:26.05.2011Se prepară aluatul pentru coji: se pun la fiert apa, sarea şi uleiul. Când clocoteşte se... articol complet
Mini tarte cu ciuperci, brânză şi ceapă verde
Data:23.05.2011Într-un vas se bat ouăle ca pentru omletă. Se adaugă smântâna, brânza rasă, ciupercile... articol complet
Cartofi noi la cuptor
Data:22.05.2011Sunt delicioşi şi foarte potriviţi lângă orice fel de friptură. articol complet
Ardei ,,Surpriză,,
Data:20.05.2011Ardeii se spală si li se taie un căpăcel. Se curăţă de seminţe şi se păstrează şi... articol complet
Bruschete
Data:17.05.2011Mie îmi plac foarte mult şi de aceea le pregătesc destul de des. Sunt foarte gustoase..... articol complet
Pizza Deliciosa
Data:14.05.2011Se prepară întâi aluatul pentru blat : se dizolvă drojdia în laptele cald. Se adaugă sare,... articol complet
Spaghetti cu sos de carne presată
Data:12.05.2011Se pune apă sărată la fiert. Când clocoteşte se adaugă spaghetele şi se fierb timpul... articol complet
O seară spaniolă
Data:11.05.2011La sfârşitul anului trecut am participat la un concurs organizat de revista ,,Click –... articol complet
Rulouri yufka cu branză
Data:09.05.2011Se întinde foaia şi se taie în triunghiuri. Caşcavalul ras, telemeaua şi crema de... articol complet
Ciorbă de perişoare cu zeamă de varză
Data:09.05.2011Ceapa tocată si morcovii daţi pe răzătoare se pun la fiert. Carnea se amestecă cu orezul... articol complet
Oua umplute cu ciuperci
Data:08.05.2011Ouale se fierb tari, apoi se racesc si se curata. Li se taie capacelele pentru a scoate... articol complet
Ardei umpluţi cu carne de pui
Data:06.05.2011Ardeilor li se scot cotoarele, se spală şi se lasă la scurs. Cărniţa se amestecă cu ceapă... articol complet
Friptură de curcan cu vin şi usturoi
Data:05.05.2011Carnea se spală, se şterge, se unge cu puţin ulei şi se condimentează cu sare, piper şi... articol complet