Blog gastronomic si culinar, unde sunteti asteptate cu mare drag !
Limba cu masline
Data:16.01.2012Limba cu masline este o mancare usoara si delicioasa, la indemana tuturor. Este ideala atat vara... articol complet
Salata de sfecla rosie -aperitiv
Data:15.01.2012Cred ca ,odata cu venirea iernii ar trebui sa mancam mai des salata de sfecla rosie. Este o... articol complet
Cotlet de porc in sos de rodii
Data:13.01.2012O reteta delicioasa de cotlet de porc la tava cu sos de rodie, care noua ne-a placut foarte... articol complet
Rulouri cu branza si sunca
Data:10.01.2012Un aperitiv rapid, usor de facut , dar foarte gustos....Am folosit foietaj cumparat, din acela... articol complet
Tartine cu icre rosii
Data:08.01.2012In noaptea de Revelion este traditie sa mananci boabe...de struguri, icre, etc...Cate boabe... articol complet
Tort cu nuca, mure si mousse de banane
Data:06.01.2012Un tort special, un gust incomparabil,o reteta delicioasa de tort cu nuca din: oua,zahar,... articol complet
Lapte de pasare
Data:04.01.2012Lapte de pasare, racoros si reconfortant este unul dintre deserturile preferate . Este pe... articol complet
Prajitura cu lapte condensat
Data:03.01.2012De cand am vazut aceasta prajitura pe blogul Marianei Robescu si in revista Click, am spus ca... articol complet
Haioș
Data:31.12.2011Haioşul este cu siguranţă al Ardealului. Luat de românce de la unguroaice.În maghiară, hai... articol complet
Cozonacul maicutei mele
Data:27.12.2011In preajma sarbatorilor ne amintim cu totii de traditionalul cozonac pufos si ne apucam sa cautam... articol complet
Coq au vin
Data:26.12.2011Coq au vin celebra reteta despre care francezii sustin ca dateaza de peste 2.000 de ani, inca din... articol complet
Tarta aperitiv cu sunca, ciuperci si cascaval
Data:21.12.2011Va propun un aperitiv pentru sarbatori, ceva simplu, rapid, gustos si de efect,in forme mari... articol complet
Gulas vienez
Data:19.12.2011Gulasul este o mancare traditionala in Ungaria, fiind preparat cu cartofi. Gulasul si sosul... articol complet
Cornulete cu nuca dar...neumplute
Data:17.12.2011In mod obisnuit, fursecurile simbolizeaza Craciunul, fiind foarte usor de preparat. Chiar... articol complet
Pomana porcului
Data:12.12.2011Se-apropie Crăciunul şi la masa românului trebuie să miroase a carne de porc. Românii nu-şi... articol complet
Coronita de ficatei
Data:09.12.2011Pentru ca ne plac mult ficateii de pasare am incercat sa-i fac pane...putin mai altfel.Iata ce a... articol complet
Ciorba a la grec de curcan
Data:08.12.2011Ciorbele, marea slăbiciune a românilor, nu aveau cum să nu împrumute şi ele din experienţa... articol complet
Pui frantuzesc cu ciuperci si smantana
Data:07.12.2011Daca vrei un sos rafinat care sa schimbe gustul mancarii in ceva absolut savuros, trebuie... articol complet
Prajitura Poiana
Data:04.12.2011Un deliciu....un blat de bezea cu nuca, o crema de vanilie si o glazura in doua culori.Un dulce... articol complet
Rulada aperitiv calda
Data:03.12.2011Avand la baza un sos Bechamel, imbogatit cu oua si umplutura de sunca si cascaval , rulada se... articol complet