Blog gastronomic si culinar, unde sunteti asteptate cu mare drag !
Pulpa de porc la cuptor - cu vin si varza
Data:09.06.2016Prin decembrie 2013, Stefania Anastasiu initia provocarea "Weekend cu... articol complet
Salata de legume de vara
Data:08.06.2016Daca iti faci un obicei din a consuma cate o salata pe zi, aceasta este cea mai inteleapta masura... articol complet
Pulpite cu piper rosu rumenite la cuptor si cu sos de sofran cu unt
Data:05.06.2016Șofranul (numit și "aurul roșu" ) a fost întotdeauna cel mai scump condiment din... articol complet
Gem de capsuni
Data:05.06.2016Căpşunile dulci şi aromate, sunt fructele vedetă ale acestui sezon si ajuta în curele... articol complet
Supa de ciuperci intregi cu pui
Data:04.06.2016O supa nemaipomenit de gustoasa care se face repede , atat vara cat si iarna. Se poate servi cu... articol complet
Mousse de ton
Data:04.06.2016Un aperitiv rapid ,simplu dar delicios care merge bine si ca un aperitiv festiv , dar si ca o... articol complet
Ecler fara coacere
Data:03.06.2016O prajitura delicioasa, foarte usor de facut care nu necesita coacere, de aceea nu necesita mult... articol complet
Fagottini cu sunca si cascaval
Data:02.06.2016Fagottini sunt niste pachetele( saculeti) de aluat umplute cu ceva sarat sau dulce, dupa gustul... articol complet
Parada lunii MAI 2016 la Weekend cu spor
Data:31.05.2016In luna aceasta,MAI 2016, am fost gazda unei competitii culinare intre bloggeri. "Weekend cu... articol complet
Gulas(gulyas) de miel la ceaun
Data:28.05.2016"Gulya" inseamna turma de vite, in limba maghiara, iar acest fel de mancare nu se poate... articol complet
Oua umplute cu spanac si avocado
Data:25.05.2016Dintre toate aperitivele, cred ca ouale umplute sunt cele care nu se pot refuza niciodata( cel... articol complet
Ciorba de stevie, macris si zeama de sunca
Data:24.05.2016In zona noastra, de Paste si fierbe obligatoriu sunca si se mananca cu cas proaspat de oaie, cu... articol complet
Pulpe de pui cu ciuperci si sos cremos
Data:22.05.2016O mancare simpla, rustica, dar apetisanta si foarte satioasa.Ciupercile si carnea de pui sunt... articol complet
Inghetata din iaurt cu fructe
Data:20.05.2016Originile inghetatei sunt cam neclare. Strabunica inghetatei s-a nascut în China, cand... articol complet
Paste (spaghete) cu ton , rosii si busuioc
Data:19.05.2016Spaghetele sunt mereu un punct de reper in bucataria italiana, in felul de a gati al lor ,au o... articol complet
Shawarma libaneza de pui
Data:07.05.2016Daca tot va este pofta de o shawarma, haideti sa gustam dintr-una facuta de noi ,acasa .Cu... articol complet
Friptura de miel cu cartofi noi, ciuperci si sos de menta
Data:05.05.2016Carnea de miel este si o sursa importanta de seleniu,necesar in procesul de formare al globulelor... articol complet
Bors cu perisoare de miel
Data:03.05.2016Carnea de miel este ideala mai ales primavara datorita continutului mare de seleniu si fosfor.... articol complet
Salata Cobb
Data:02.05.2016Salata Cobb este " salata salatelor" americane, fiind inventata in 1937 de Robert Cobb, un... articol complet
Paine de casa cu seminte
Data:29.04.2016Cea mai buna reteta de paine este cea facuta in casa ,framantata si coapta in cuptor.Asta mai... articol complet